Despre noi

Suntem o companie cu o lungă experiență în importul de produse din China. În calitate de furnizor de mărfuri de calitate verificată, ne-am stabilit o reputație excelentă prin intermediul unui proces de achiziționare atent monitorizat și gestionat. Suntem mereu disponibili pentru a vă ajuta cu orice nevoie și suntem bucuroși să dezvoltăm relații de afaceri pe termen lung cu clienții noștri. 

Suntem mândri să oferim o varietate largă de produse de calitate, care includ articole de uz casnic, jucării, gadget-uri, scule și multe altele. Înainte de a achiziționa produsele, le verificăm calitatea pentru a ne asigura că acestea îndeplinesc standardele noastre ridicate. Facem acest lucru prin lucrul cu furnizori de încredere și prin monitorizarea atentă a procesului de producție.

Echipa noastră este formată din oameni dedicați, care lucrează din greu pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate. Avem o vastă experiență în importul de produse din China și suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii. De asemenea, ne concentrăm pe crearea și menținerea unei relații de încredere cu clienții noștri, oferindu-le suport și asistență pe tot parcursul procesului de achiziție.

Multumim!

Datele noastre de contact sunt:

BRAVE TEHNIC ONLINE S.R.L.
Calea Văleni de Munte, Nr. 121, Gura Bâscei, Buzău
CUI: 47143074
J10/1495/08.11.2022
Telefon: 0374 554 115
Email: Temson.boutique@gmail.com